Coaching VOOR JONGE (AANSTAANDE) OUDERS

Coaching voor jonge (aanstaande) ouders

Zorgburo in Balans is een zorgorganisatie die specialistische ondersteuning en begeleiding biedt. Wij bieden ambulante begeleiding, thuisbegeleiding, casemanagement en trainingen voor u en/of uw gezin.

Dit kan zijn vanwege: psychische klachten, verslavingsproblemen, hormonale problemen, (ongeplande) zwangerschap, problemen op het gebied van werk, school, dag invulling, sociale- of  familierelaties, sociale vaardigheden of op

adults, couple, together

Soorten coaching voor jonge aanstaande ouders:

Leefstijlcoaching

Wat houdt leefstijlcoaching in?

Onder het begrip leefstijlcoaching verstaan we dat we een persoonlijk doel vaststellen. Dit kan een gezonde levensstijl, een dagindeling zijn. Doorgaans zijn er vier uitgangspunten. 

Bij leefstijlcoaching draait het om het maken van goede keuzes. Wij gaan samen met jou een plan schrijven, in goede stappen die afgestemd zijn op jou. Bij leefstijlcoaching zullen er verschillende onderwerpen aan bod komen. Denk hierbij aan je slaap, voeding, dagindeling, mindset etcetera. 

Hormooncoaching

Wat houdt hormooncoaching in?

Hormooncoaching heeft tot doel je hormonen weer in balans te brengen, zodat jij je weer beter gaat voelen. Bij hormooncoaching zijn er drie uitgangspunten, goede voeding, lichamelijke beweging en stressmanagement. 

Bij leefstijlcoaching richten we ons op:

Voor cliënten

Meer informatie gewenst over een van onze soorten hulpverlening?

Voor gemeenten

 Wil je als gemeente meer informatie over onze diensten? Bekijk gerust onze contactpagina.

Ervaringen van anderen

Lees hier ervaringen van cliënten waar wij zorg voor hebben gedragen.

NAAST COACHING OOK...

Ondersteuning en begeleiding

Zorgburo in Balans biedt op verschillende onderwerpen ondersteuning. Onder andere casemanagement en sociale vaardigheden (SOVA).

Begeleiding is bij ons op te delen in twee stukken. Ambulante begeleiding is gericht op één persoon zijn of haar eigen ontwikkeling. Thuisbegeleiding richt zich op de terugkeer vanuit opname, detentie of kliniek. Lees meer door op een van de buttons te klikken