Financiële dienstverlening door profes hemmer

Financiële dienstverlening

Zorgburo in Balans is een zorgorganisatie die ondersteuning, begeleiding en coaching biedt. Wij bieden ambulante begeleiding, thuisbegeleiding, casemanagement, (leefstijl, hormoon) coaching en trainingen voor u en/of uw gezin.

,Dit kan zijn vanwege: psychische klachten, verslavingsproblemen, hormonale problemen, (ongeplande) zwangerschap, problemen op het gebied van werk, school, dag invulling, sociale- of  familierelaties, sociale vaardigheden of ter ondersteuning van leefstijlaanpassingen of hormonale klachten. 

Kim Hemmer

Financiële dienstverlening

Kim Hemmer neemt financiële zorgen uit handen van mensen die door psychische, lichamelijke, verstandelijke of andere oorzaken zelf niet (meer) in staat zijn de zorgen te ordenen of op te lossen.

De reden dat Kim bewindvoerder is geworden is omdat ze tijdens haar carrière binnen de incasso- en deurwaardersbranche vaak dacht ‘ik wil dat ik meer kan doen’ en ‘die hulp kan beter’. Vooral tijdens de periode waarin Kim werkzaam was als deurwaarder heeft ze veel schrijnende gevallen gezien waar goede hulp noodzakelijk was maar niet werd geboden of gevonden.

Kim vond het moeilijk om te zien dat de mensen die niet kunnen betalen hun laatste geld aan deurwaarders moesten afstaan. En dan heeft ze het over mensen met (problematische) schulden. Wat te denken aan de mensen die vanwege hun geestelijke- of lichamelijke beperking niet in staat zijn hun financiën te beheren. ‘’Iedereen verdient gepaste hulp en die kan ik bieden’’, dacht ze!

Het helpen van mensen geeft mij voldoening. Het bieden van goede financiële hulp is mijn grootste drijfveer, dit omdat ik met eigen ogen heb gezien wat financiële zorgen met mensen doen en waartoe het men soms drijft. Ook vind ik het belangrijk dat mensen de juiste hulp en aandacht krijgen. Met een persoonlijke aanpak probeer ik samen met de klant de financiële zorgen te ordenen en op te lossen.

Als bewindvoerder ben is Kim werkzaam in de regio Twente, Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Almelo, Borne, Hof van Twente en Nijverdal. Wilt u meer informatie, mail dan gerust!

Bewindvoering zorgt voor:

Voor cliënten

Meer informatie gewenst over een van onze soorten hulpverlening?

Voor gemeenten

 Wil je als gemeente meer informatie over onze diensten? Bekijk gerust onze contactpagina.

Ervaringen van anderen

Lees hier ervaringen van cliënten waar wij zorg voor hebben gedragen.

NAAST COACHING OOK...

Ook begeleiding en coaching​

Zorgburo in Balans biedt op verschillende vraagstukken coaching en begeleiding

Zorgburo in Balans biedt op verschillende onderwerpen ondersteuning. Onder andere casemanagement en sociale vaardigheden (SOVA).

Begeleiding is bij ons op te delen in twee stukken. Ambulante begeleiding is gericht op één persoon zijn of haar eigen ontwikkeling. Thuisbegeleiding richt zich op de terugkeer vanuit opname, detentie of kliniek. Lees meer door op een van de buttons te klikken